Audiophile remastered cd michael learns to rock

Audiophile remastered cd michael learns to rock

Visit My Shop
Product No:6005
Product Code:Audiophile remastered cd michael learns to rock
Shop Name:Ezylistening Store
Available:Out Of Stock
Price: RM65.00

Audiophile remastered cd michael learns to rock

MICHAEL LEARNS TO ROCK - Ultimate Collection Audiophile Remastered CD

Disc 1:
1.The Actor
2. Sleeping Child
3. That's Why (You Go Away)
4. 25 Minutes
5. Paint My Love
6. Any Way You Want It
7. Someday
8. Wild Woman
9. Blue Night
10. I'm Gonna Be Around
11. I Wanna Dance
12. Nothing To Lose
13. Breaking The Rules
14. The Ghost of You
15. Love Will Never Lie
16. Out of The Blue

Disc 2 :
1. Take Me To Your Heart
2. Complicated Heart
3. You Took My Heart Away
4. Breaking My Heart
5. It's Gonna Make Sense
6. Sweetest Surprise
7. Strange Foreign Beauty
8. If You Leave My World
9. Angel Eyes
10. More Than A Friend
11. I Still Carry On
12. Forever And A Day
13. How Many Hours
14. Frostbite
15. The Actor (Special Remix)
16. Sleeping Child (Special Remix)


Sila wasap atau e-mail ke [email protected] untuk cara bayaran. Barang akan di pos dengan Pos Daftar dalam 2 hari selepas dapat bayaran sepenuhnya. Pos Laju service juga boleh diadakan. Sila inquire kadar pos laju untuk negeri masing-masing..

Payment option:
- Cash On Delivery 
- Online Payment/Postage: Payment by Maybank account. 

Sila email atau watsapps utk dpt bank account nombor. Pos dalam 2 hari selepas dapat wang sepenuhnya.

Free wang pos jika anda beli minimum 3 album sekaligus !!!

Write a review

Note: HTML is not translated!

Bad           Good